0
Evropske lige

ZAŠTO OPET ON: Nova drama u režiji Marija Balotelija

Objavljeno: 24.10.14 u 10:15

Engleska policija pokrenula je istragu protiv skupo plaćenog centarfora Liverpula Marija Balotelija zato što je verbalno napao ženu koja je fotografisala njegov Ferari za vreme dok se nalazio na poseti porodici u Mančesteru.

Mario-Baloteli-Ferari

Prema pisanju ostrvskih medija, Baloteli je parkirao svoj autmobil na trotoaru u delu Mančestera koji se naziva Vitenšou. Dok je izlazio iz automobila jedna prolaznica je sa svojom ćerkom iskoristila priliku da se fotografiše pored auta.

Napadač Liverpula je, videšvi šta se dešava, najpre verbalno nasrnuo na ovu ženu, a onda joj je i uputio nekoliko „besplatnih“ pretnji. Ona je posle toga  pozvala policiju. Incident se dogodio u četvrtak oko 15:00 sati po lokalnom vremenu.

– Primili smo dojavu o nasilnom ponašanju i u toku je istraga. Ispitaćemo sve učesnike ovog događaja – navela je policija u Mančesteru.

Liverpul i Baloteli nisu želeli da se oglašavaju povodom ovog incidenta.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter