0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆ: Grobari su navijači kakvih nema bilo gde na svetu

Objavljeno: 24.10.14 u 08:43

Fudbaleri Partizana doživeli su pravi fijasko pošto su sinoć u Humskoj deklasirani od Bešiktaša rezultatom 4:0 u okviru trećeg kola Lige Evrope.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon ubedljivog poraza, šef stručnog štaba beogradskih crno-belih, Marko Nikolić, pohvalio je navijače koji su do poslednjeg 90. minuta bodrili klub.

– Način na koji su nas navijači bodrili i ispratili ekipu posle ubedljivog poraza ne viđa se nigde u svetu. Time su nam nametnuli obavezu da moramo da dobijemo predstojeći prvenstveni meč u Jagodini – rekao je Nikolić.

Trener Partizana ne krije da su gosti iz Turske, ipak, odigrali meč na znatno višem nivou od njegovih izabranika.

– Imali smo dobre periode u igri, stopostotnu šansu kod 1:0, ali su oni posle toga kažnjavali svaku našu grešku. Zaslužena je pobeda turskog tima, koji je superkvalitetan – istakao je Nikolić.

Nikolić se osvrnuo i na činjenicu da u timu Parnog valjka nije bilo nekoliko standarnih prvotimaca koji nisu mogli da nastupe zbog zdravstvenih razloga:

– Drinčić dugo nije trenirao zbog povrede, a odigrao je dve jake utakmice. Pružio sam priliku trojici mladih igrača i verujem da će to za njih biti dragoceno iskustvo – smatra trener Partizana.

Trener crno-belih naglašava da su Totenhem i Beštikaš, na kraju, ipak opravdali to što su smatrani favoritima u grupi pre starta takmičenja:

– Situacija u grupi nije se promenila. Totenhem je ubedljivo pobedio Asteras, Bešiktaš nas, i ta dva kluba su favoriti, imaju sastave za Ligu šampiona. Da bi se nosili sa njima morali bi da pokažemo svoj vrhunac, a da oni imaju slab dan – podvukao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter