0
Fudbal

DOK SRBIJA DRHTI OD KAZNE: Albanski reprezentativac deo radikalnih islamista (FOTO)

Objavljeno: 23.10.14 u 11:04

Prema određenim najavama, Disciplinska komisija UEFA mogla bi u petak da saopšti sankrije protiv fudbalskih saveza Srbije i Albanije zbog nereda i prekida meča kvalifikacija za EP u Beogradu.

Zastava-Albanija

Kao što je poznato, neredi na meču koji je trebalo da bude odigran još 14. oktobra, ali zbog dobro poznatih incidenata utakmica je prekinuta. Jedan od zapaženijih igrača fudbalske reprezentacije Albanije na tom susretu bio je i igrač Kelna, Mergim Mavraja.

Ovaj momak ne samo što je bio bitniji šraf u igri svog tima u onim treucima dok je fudbal još bio i bitan, već se i tokom incidenata ponašao kao mirođija u svakoj čorbi i bilo ga je na onom delu terena na kojem se najviše „kuvalo“.

Mavraja je odmah posle dolaska u domovinu otišao u džamiju, a tokom jučerašnjeg dana fudbaler Kelna uspeo je i da šokira nemačku javnost. Naime, fotografija ovog igrača sa Kuranom u ruci završila je na fejsbuk stranici radikalnih islamista.

U Kelnu su zabrinuti zbog dešavanja oko njihovog fudbalera, iako je Mergim demantovao da ima bilo kakve veze sa radikalnim islamistima. Pogledajte kako ta fotografija izgleda:

Mergim-Mavraja-Terorista-Albanija

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter