3
Domaći fudbal

NA DERBIJU SE NE BIRAJU SREDSTVA: Lopta može – igrač ne (FOTO)

Objavljeno: 19.10.14 u 11:01

Fudbaleri beogradskog Partizana pobedili su gradskog rivala Crvenu zvezdu rezultatom 1:0 u 147. večitom derbiju.

Partizan-VS-Zvezda-LOGO

Gol odluke postigao je Drinčić prelepo izvedenim slobodnim udarcem. Međutim, osim golova i fenomenalne atmosfere, derbi krase i drugi detalji poput velike požrtvovanosti fudbalera oba tima.

Jedan takav momenat najbolje se video kada je brzonogi dribler Partizana Petar Grbić prešao borbenog Aleksandra Kovačevića iz igre. Međutim, Zvezdin talentovani fudbaler nije mu oprostio.

Po principu opšte poznate fudbalske izreke Kovačević je reagovao munjevito: „lopta može, igrač ne“.

Ipak, ni veliko zalaganje nije pomoglo crveno-belima koji su na kraju pretrpeli poraz.

Petar-Grbic-Aca-Kovacevic-Crop

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
3 Komentara
  1. Vazno je da ovo nije bio ni prekrsaj, niti je dobio karton, isto kao sto je par minuta mislim grbic predriblao miajlovica, koji ga otvoreno saplice sa ledja jer lopta nije bila ni blizu,ni to nije za karton. Bilo je jos takvih prekrsaja, ali vrh je bio kad zadnji igrac odbrane rusi lazovica i dobija zuti… bilo bi lepo da neko pronadje to pravilo u kome se za to dobija zuti, jer je tu ocigledna namera sudije da pomogne jednom timu i osteti drugi…

    0
    0
    Odgovori
  2. Bitno da ovo nije bilo za žuti… Isto kao što nije bilo za crveni kada je poslednji čovek odbrane srušio Lazovića u gol šansi, pred Drinin gol…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter