1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ALBANCI TVRDE DA IMAJU DOKAZE: Želimo nezavisnu istragu!

Objavljeno: 16.10.14 u 20:24

Fudbalski savez Albanije je u četvrtak zatražio „potpunu i nezavisnu“ istragu incidenata koji su doveli do prekida utakmice u Beogradu protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Fudbalski savez Albanije zahteva potpunu i nezavisnu istragu incidenata koji su se odigrali pre, tokom i posle fudbalske utakmice Albanija – Srbija. Oni koji su odgovorni za incident moraju biti kažnjeni. Imamo dokaze i možemo ih staviti na raspolaganje svim sportskim institucijama, ali i pravosuđu – rekao je predsednik saveza Armando Duka.

Fudbalski savez Albanije je naveo da je autobus njenog tima zasut kamenicama dok je bio na putu ka stadionu. Komad betona, upaljači i drugi predmeti bačeni su na delegaciju i igrače na terenu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara
  1. Ne mogu da verujem da se ovo stvarno desava.Sad ce na scenu da stupi siptarski lobi(u prevodu mafija).Ne verujem na sta je neko sve spreman auuuuuu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter