0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI POJAČANI NA RITAS: Partizan sve kompletniji

Objavljeno: 12.10.14 u 21:34

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević najavio je da će njegov tim verovatno biti pojačan za duel protiv Lijetuvos Ritasa u odnosu na prva tri meča Jadranske lige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, nakon duže pauze zbog povrede prsta desne ruke ekipi se ponovo priključilo prvo letošnje pojačanje – Andreja Milutinović, ali je pitanje koliko će na samom startu biti od pomoći ekipi.

– U odnosu na sastav koji je odigrao protiv Cedevite, na gostovanje u Viljnus Lijetuvos Ritasu 15. oktobra, na startu Evrokupa, biće uvršten i Milutinović. Drugo je pitanje da li će i koliko igrati, ne bih ništa da reskiramo sa njegovom povredom prsta desne ruke, rekao je Vujošević u izjavi za Novosti.

Iskusni stručnjak je i dodao da nakon ubedljivog poraza od Cedevite ne bi trebalo „razapinjati“ mladi tim Partizana koji je rekao da je normalno da se tako nešto desi s obzirom na tešku finansijsku situaciju i zdravstveni bilten odnosno brojne povrede koje su zadesile tim. Vujošević je poručio navijačima da bi morali da se naviknu na šarenolika izdanja ekipe.

Prvi naredni meč crno-beli igraju u sredu u Viljnusu kada u 1. kolu Evrokupa gostuju Lijetuvos Ritasu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter