1
Domaći fudbal

NIKOLIĆ: U 2014. nova trava nije neko veliko dostignuće…

Objavljeno: 04.10.14 u 17:18

Stadion Partizana je konačno dotereran. Toliko dugo čekane crno-bele stolice su postavljene pre nekoliko meseci, okrečena je gostujuća svlačionica, a sada je zamenjena i trava.

marko nikolic

Trener Marko Nikolić ne želi da se od toga  pravi nake spektakularna priča, jer  je u Zapadnoj Evropi to sve uobičajeno.

– Pošto smo tek juče stigli iz Grčke, nisam do sad stigao da se uverim u kvalitet podloge, verujem da će nam odgovarati. Samo, u 2014. godini ne bi trebalo da se hvalimo novom travom kao nekim velikim dostignućem, mada, bolje i sad što smo je dobili, nego nikad. To je standard u Evropi. Srećan sam zbog promene i nadam se da će po kvalitetnijoj podlozi i navijači biti u prilici da vide više bržih, lepih, konkretnijih akcija od fudbalera Partizana nego što je to do sada bio slučaj – rekao je Nikolić.

Crno-beli će na novoj travi debitovati 18. oktobra protiv Crvene zvezde. Taj meč označava početak paklene serije, jer će do naredne reprezentativne pauze, posle večitog derbija, igrati dvaput sa Bešiktašem, gostovati u Jagodini i u Subotici, a na svom stadionu dočekati Vojvodinu.

– Mi smo se borili za takav raspored i te utakmice su najlepše u fudbalu. Siguran sam da će mediji i publika uživati, a mi ćemo morati da se snalazimo i pred svako kolo prebrojavamo, imajući u vidu sve nevolje kad je reč o povredama – objasnio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Slažem se da nije trava neko veliko dostignuće… Ali u poređenju sa igrom tvog tima i tvojom stručnošću, biće ta trava dostignuće sezone…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter