0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ RAZOČARAN: Ljut sam na neke igrače

Objavljeno: 03.10.14 u 23:37

Fudbaleri Partizana poraženi su od Asterasa u 2. kolu gupne faze Lige Evrope, a dan nakon utakmice trener Marko Nikolić otkrio je da je razočaran, tačnije ljut na pojedine igrače.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

– Dogodilo nam se da nekoliko igrača koji imaju najbolji mentalitet u ekipi zakažu baš na tom planu. Ušli smo u ritam bez ritma što nam se nikada nije dogodilo. Posle drugog primljenog gola više nije bilo pitanje kvaliteta, već je protivnik više želeo pobedu, više su se borili, a mi nismo imali adekvatan odgovor. Zbog toga sam ljut na određene igrače, rekao je trener Partizana u izjavi za Novosti.

Bio je to prvi poraz Partizana u novoj sezoni odnosno još od 22. aprila kada su crno-beli izgubili u Kruševcu od Napretka, a taj poraz je verovatno bio ključan i u prošlosezonskoj šampionskoj trci.

Mladi stručnjaki je otkrio da je igrače upozorio na neke stvari koje bi mogle da se dese na terenu, a njegova predviđanja su se obistinila.

– Rekao sam igračima da ne smeju da dobiju kompleks niže vrednosti u vreme kada su svi „pucali“ na nas. Isto tako sam im ukazao da posle odlične serije rezultata nikako ne smeju da polete, da moraju da ostanu čvrsto sa obe noge na zemlji jer je to jedini put. Svakoj seriji jednom dođe kraj i možda je i bolje što smo sada izgubili nego da se to dogodi u našem prvenstvu. Verovao sam da će ta serija trajati još i još ali nas je loš mentalitet odveo u zaslužen poraz, iskren je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter