0
Košarka

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Želimo pobedu za početak, a pravu formu tek u plej ofu

Objavljeno: 02.10.14 u 14:58

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da želi da njegov tim pobedi Levski iz Sofije i uspešno počne novu sezonu u Jadaranskoj ligi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Predstoji nam prva utakmica u sezoni, protiv debitanta u ligi. Imali su velike ambicije što se tiče tima nakon odluke da se Levski priključi Jadranskoj ligi, ali su se zbog problema odlučili za domaće igrače. Ipak, orijentisani smo samo na sebe, kako da podignemo sve segmente u igri i želimo da osvojimo bodove protiv Levskog na domaćem terenu – rekao je Radonjić na konferenciji za medije, a prenosi Tanjug.

On je istakao da je neizvestan nastup Branka Lazića koji se povredio pre mesec dana i dodao da očekuje intersantnu i neizvesnu sezonu u kojoj je veliki broj klubova najavilo najveće ambicije.

– Mnogi govore da je Jadranske liga slabija u odnosu na prošlu, ali mislim da će biti izuzetno teška i još jača. Timovi kao što su Partizan, Budućnost, Cedevita i Olimpija su veoma ambiciozni. Raduje me što je uveden plej-of i nadam se da ćemo tada dostići željenu formu – rekao je Radonjić.

Utakmica prvog kola Jadranske lige Crvena zvezda – Levski igra se u petak od 19 sati u dvorani Pionir. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter