5
AdmiralBet ABA Liga

IPAK SE OBRĆE: Murić dobija pola miliona od Partizana

Objavljeno: 12.09.14 u 09:42

Reprezentativac Slovenije i novi košarkaš Partizana, Edo Murić, od crno-belih će zaraditi sumu od pola miliona evra za tri sezone, kažu izvori.

Edo Muric

Naime, prema informacijama poznatog novinara Dejvida Pika, Murić će prve sezone u crno-belom timu inkasirati sumu od 150.000 evra, druge 25.000 više, a treće 200.000.

Otkupna klauzola reprezentativca Slovenije, kako kaže ovaj izvor, postavljena je na sumu od 350.000 evra.

Murić je u četvrtak potpisao ugovor sa Partizanom na 2+1 sezonu i istakao da je tako ispunio svoj dečački san. Slovenački reprezentativac, koji stiže iz Krke, svojim novim saigračima će se pridružiti u ponedeljak.

 

Iako je novinar Dejvid Pik najpre napisao da je reč o sumi u američkim dolarima, on se u narednom tvitu ispravio i naglasio da je ipak reč o evropskoj zajedničkoj moneti.  


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0
5 Komentara
  1. Bravo majstori,pozivate se na izvor koji je napisao platu u dolarima,ali ste vi uspeli da izjednacite dolar i evro,alal vera,javite se u ministarstvo finansija da vas zaposle!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nepismeni i glupi burek novinari!
    Ako se vec pozivate na izvor,onda napisite kako je. .
    Dabogda vam evro racunali po kursu dolara!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter