0
Košarka

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

KK CRVENA ZVEZDA MISLI NA SVE: Nove pogodnosti za vlasnike sezonskih karata

Objavljeno: 04.09.14 u 13:38

Menadžment KK Crvena zvezda Telekom potrudio se da kupcima godišnjih karata za sezonu 2014/2015 omogući veliki broj noviteta i pogodnosti, među kojima su i popusti u zvaničnim klupskim šopovima, kao i besplatan ulaz u muzej.  

FOTO: kkcrvenazvezda.rs
FOTO: kkcrvenazvezda.rs

Svi vlasnici sezonskih karata biće u prilici da u Red Star Shop-u i prodavnicama Sport Vision kupuju artikle sa popustom od 20 odsto.  Pored toga, menadžment KK Crvena zvezda Telekom osmišljavaće razne akcije čiji će korisnici biti upravo vlasnici sezonskih karata. 

– Prva u nizu akcija koja će biti realizovana je poseta muzeju FK Crvena zvezda. Naime, u saradnji i uz podršku FK Crvena zvezda svi oni koji su kupili godišnju ulaznicu KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2014/2015 biće u prilici da u periodu od 5. do 15. septembra, radnim danom od 09.00 do 16.30 časova, besplatno posete muzej FK Crvena zvezda koji se nalazi na Marakani – saopšteno je na sajtu kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter