3
Košarka

Još jedna bomba: Zvezda dovodi nekadašnjeg reprezentativca?

Objavljeno: 14.08.14 u 21:19

Primarni ciljevi Košarkaškog kluba Crvena zvezda posle dolaska Nikole Kalinića i Nemanje Dangubića bilo je dovođenje jednog iskusnog plejmejkera i proverenog centra što je rešeno angažovanjem Markusa Vilijamsa i Maika Cirbesa, ali traži se i igrač koji bi mogoa da pomogne Marku Tejiću i Luki Mitroviću na poziciji četiri.

dragovic-ucla

Prva opcija je pokušaj da bude zadržan Ivan Radenović, ali klub sa Malog Kalemegdana nije u mogućnosti da iskusnom košarkašu ponudi iste uslove koje je imao prethodne sezone odnosno ponudio mu je drastično manju platu pa je zbog toga upitan nejgov ostanak.

Dok Radenović razmatra druge opcije ni u Crvenoj zvezdi ne sede skrštenih ruku pa su prema saznanjima Večernjih novosti već stupili u kontakt sa nekadašnjim reprezentativcem Nikolom Dragovićem, koji je prethodnu sezonu proveo u italijanskom Avelinu.

Dragović je inače pitomac Univerziteta UCLA, u Srbiji je svojevremeno igrao za Avala Adu, a u Evropi za Spartak iz sankt Peterburga. bio je kapiten Univerzitetske reprezentacije Srbije koja je u Šenženu 2011. godine odbranila zlatnu medalju osvojenu dve godine ranije u Beogradu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
3 Komentara
  1. Samo mi nije jasno kao navijacu nekadasnje zvezde a ne sada ovog prekrstenog kluba koji sluzi za pranje novca pojedincima i mocnicima ODAKLE PARA ZA SVE TO I KO TO PLACA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter