0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Marko Nikolić: Dosta više o Bugarima, previše smo im pokazali poštovanja

Objavljeno: 04.08.14 u 08:56

Trener Partizana Marko Nikolić izjavio je da je ispratio poslednji meč Ludogoreca, ali je i dodao da se o „Ludogorecu previše priča“, te da im je „ukazano više poštovanja nego što su zaslužili“.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ekipa crno-belih u Humsku je donela 0:0 iz prvog meča kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorec Arene. U sredu će „Parni valjak“ pokušati da obezbedi plej-of u kvalifikacijama za LŠ, a samim tim i sigurno učešće u grupnoj fazi, da li Lige šampiona ili Lige UEFA.

„Ispratili sam trijumf Ludogoreca nad Marekom, naravno. Svi smo ispratili u uočili da je novi trener Georgi Dermendžijev odmorio glavne igrače, ukazao šansu i razigrao neke nove, ali – dosta više o Bugarima! Neka sada oni razmišljaju o nama. Poštovanja, čini mi se, dali smo im i previše“, kazao je Nikolić.

Šef struke crno-belih ne krije da uzbuđenje u taboru vicešampiona Srbije raste kako se približava meč:

„Uzbuđenje raste. Naravno, do logične mere. Posmatram igrače na treningu: rešenost, samopouzdanje, dobar ambijent. Kao što sam rekao: ovo je samo jedna u nizu Partizanovih velikih utakmica, igrali smo ih ranije, biće ih i u budućnosti. Ovu, pak, želimo da dobijemo. Ulog je veliki, živimo za trenutak kad će lopta krenuti s centra“, ispričao je Nikolić, prenosi „Sportski žurnal“.

On je dodao da se u ekipi Partizana razmišlja o svim varijantama, pa tako i o penalima:

„Razmišljamo o svemu. Ozbiljni smo ljudi, ništa ne prepuštamo slučaju. Ne mogu da kažem da ih želimo, ali ne bih imao ništa ni protiv njih. Naravno, gledaćemo da rešimo pitanje pobednika ranije“, podvukao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter