2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda dovela novajlije, ali kao da nije; Lalatović može da računa samo na starosedeoce

Objavljeno: 31.07.14 u 23:33

Ovog leta došlo je do velikih promena u igračkom kadru Crvene zvezde, bilo je mnogo odlazaka važnih fudbalera, ali su im pronađene koliko toliko dostojne zamene.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, to što su novi fudbaleri potpisali ugovore sa srpskim šampionom ne znači automatski da će oni moći i da igraju za Crvenu zvezdu pošto se klub sa Marakane nalazi pod suspenzijom i još uvek nije licencirao sve novopridošle igrače.

Sve dok dugovanja ne budu izmirena to se neće ni desiti pa to što je trener Lalatović najavio da ima u glavi tim koji će se 9. avgusta izaći na duel niškom Radničkom praktično ne znači ništa pošto na gotovo pola ekipe neće moći da računa i to ne samo na tom meču.

„Problemi su veliki, rešavamo ih, a ako ne stignemo da ispunimo obaveze do 2. avgusta, završićemo ih pet ili deset dana kasnije. Nije isključeno da ne uspemo da registrujemo pojačanja do drugog ili trećeg kola. Niko od nas nije Dejvid Koperfild“ – otkrio je v. d. generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
2 Komentara
  1. U krajnjem slucaju vrlo neozbiljno i nekorektno prema tim igracima koji su dosli da igraju fudbal, a ne samo da budu pojacanja u novinskim stupcima. Gospodin dr. koji je gensek, vd.predsednika, direktor, najkrace preuzeo svu vlast kao monarh i kao da je zvezda monarhija treba o tome da razmislja. Kada se setim onih 50 milki evrica pitam se kako ce registrovati te igrace ili je sve ovo zamajavanje navijaca posto se za drzavni projekat uvek nadju pare, i pitam se da li se sprema jos jedna AV titula

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko gluposti u par recenica.. Da li najtrofejniji srpski klub moze da bude DRZAVNI PROJEKAT? -Naravno da ne.. Po cemu je to Zvezda drzavni projekat?? Po tome sto je Vucic zvezdas??
      Gluposti.. Po toj logici sta bi drugo bio partizan u prethodnih 20-ak godina? Podseticu te da su se u partizanovoj upravi nalazili mnogi politicari i da je pre devedesetih partizan imao 11 titula, naspram Zvezdinih 19 i kako pocinju devedesete, tako krecu i uspesi partizana.
      A sto se kosarke tice, pa ja stvarno ne znam sto tolike komplekse imate? Pa valjda bi mi trebali da budemo u toj prici kompleksasi? Jeste k.k. Partizan najveci klub u Srbiji, ali razmisli i kako je dolazio do tih titula. Gepekovanjima i slicnim radnjama. Pa ja nemam reci za ono sto je Vujosevic uradio u finalu, povlacenje ekipe.. Sramota.. Nakon te utakmice, neverovatna promena kriterijuma. Je l’ je i to slucajnost?? Pedeset i kusur slobodnih bacanja za utakmicu? To je verovatno normalno.. Dule Vujosevic, Predrag Danilovic, Covic… ista je to bagra, samo sto ste vi slepi i ne vidite…

      p.s. TERZA MADJIJO!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter