0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Oni imaju novac, a mi glad za pobedama!

Objavljeno: 28.07.14 u 12:11

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je glad za pobedama i uspehom najveći adut njegove ekipe u meču sa finansijskii mnogo jačim šampionom Bugarske Ludogorecom. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Bugarski klub je već tri godine u nizu prvak svoje zemlje. Prošle sezone imao je zapaženu ulogu u Evropi, izuzetno su finansijski jaki, što je njihova prednost, međutim, mi imamo ambiciju da pokažemo da finansijski faktori ne moraju da budu odlučujući. Oni imaju novac, a mi glad za pobedama i to je naš najjači adut i to moramo da prenesemo na teren, i da budemo spremni da se borimo za svaki santimetar terena. Ko god da je sa druge strane, šanse su podjednake “, istakao je Nikoli, a prenosi Tanjug.

Partizan i Ludogorec sastali su se i prošle sezone u istoj fazi takmičenja, kada su Bugari slavili u oba meča – 2:1 i 1:0.

“Ovo su nove fudbalske priče u odnosu na utakmice prošle godine. Pratili smo poslednje tri utakmice Ludogoreca, svaki tim ima neke mane, dobro smo ih upoznali i spremno dočekujemo ovaj dvomeč. Borimo se za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje na svetu i treba svo da uživamo u tome“, rekao je Nikolić.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca na programu je u sredu od 20 časova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter