0
ATP

Verdasko zaustavio Viktora

Objavljeno: 25.07.14 u 20:12

Viktor Troicki je zaustavljen u četvrtfinalu ATP 250 turnira u Gštadu u kojem ga je savladao četvrti nosilac Fernando Verdasko sa 2:1, po setovima 6:4, 6:7(7), 6:1, posle dva sata i pet minuta igre.

Viktor-Troicki-Vs-Marcos-Baghdatis-Basel-Open-Preview

Nakon što je izgbio prvi Troicki je i u drugom setu imao brejk zaostatka za Verdaskom i činilo se da će Španac vrlo brzo završiti posao, ali je srpski teniser u završnici uspeo da napravi ribrejk u ovaj deo igre uvede u taj-brejk u kojem je posle velike borbe posle 16 odigranih poena došao do izjednačenja.

Međutim, nedostatak takmičarskih mečeva usled jednogodišnje pauze se osetio i Viktorovoj igri u odlučujućem setu u kojem je dozvolio protivniku da brzo povede sa 5:0, a sve što je Troicki uspeo da uradi je da izbriše nulu sa semafora i koliko toliko spasi svoju čast.

Veradasko će u polufinalu igrati protiv zemljaka Pabla Anduhara, a Troicki će za plsama u četvrtfinale zaraditi 45 ATP poena što će mu doneti značajan skok na narednoj rang listi najboljih tenisera sveta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter