21
Fudbal

„Delije“ sprečavaju dolazak Bosančića?

Objavljeno: 18.07.14 u 10:20

Vezni fudbaler Miloš Bosančić je stigao u Beograd, ali još nije potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, jer se uprava kluba još nije dogovorila sa „delijama“ o dolasku bivšeg fudbalera Partizana na Marakanu.

Bosancic
Navijači Crvene zvezde ne žele Bosančića u klubu. Bar za sada. Iako se zna da je fudbaler, koji je ponikao u Partizanu, veliki Zvezdaš, i pitanje je da li će moći da ostvari dečački san i obuče crveno-beli dres. Čvor bi mogao da bude odrešen tek početkom sledeće nedelje kada se srpski šampion bude vratio sa turneje u Belgiji.

Podsetimo ovakva situacija se dogodila i prošlog leta, kada su navijači Crvene zvezde sprečili upravu kluba da dovede Stefana Babovića. Bosančić je pre samo nekoliko dana raskinuo ugovor sa Gjongnamom kako bi došao na Marakanu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
21 Komentara
  1. mi se zamajavamo koje kakvim igracima igrac koji je pojacanje treba da pravi razliku u kvalitetu u timu Ovaj ovde Bosancic ne verujem da bi pravio neku razliku i ne veryjem da bi bio pojacanjeKad kod komsija nije prosao ai grao je u ligi koja realno nema neki rejting u svetu ne znam sta ocekivati od njega mada za nase uslove mozda i bude dobar sobzirom na kvalitet fudbala u nas, ali kao delija ja ga ne bih prihvatio i zbog crno bele proslosti, jer smatram takve ljude niskim kada igraju realno u veliki klub kod nas i odjednom se eksponiraju kao navijaci najveceg rivala. ko kaze da sutra nas nece izdati

    0
    0
    Odgovori
    • Brate , ja poštujem tvoj stav i tvoje mišljenje. Hteo sam samo da podsetim sve koji vole Zvezdu , da je kod nas igrao veliki grobar Marjan Marković. Lično ga znam , i nisam mogao da verujem da toliko zagriženi grobar može da dođe u Zvezdu. a ,on je u Zvezdi davao sve od sebe ,i na kraju sa ono malo talenta postade reprezentativac . I niko i ne primeti da je grobar. Mladi radnik je hteo da mu ispuni želju , ali ga Bjeković nije hteo. Tako jedan grobar završi kod nas i napravi karijeru.

      0
      0
      Odgovori
    • Zaboravih da pomenem kvalitet Bosančića. Tu je stvar vrlo diskutabilna . Sigurno je da niko od nas nije pratio njegovu karijeru , pa nam ostaje da se nadamo da će biti pojačanje . Ne bih voleo da se posle razočaramo. Iako se on sam nudio ranije, ovaj put je Tezić njega zvao. Nadam se da zna šta radi. Ja samo cenim njegov potez i raskid ugovora na svoju štetu !

      0
      0
      Odgovori
  2. Potez Bosančića je za svako poštovanje. Raskinuo je ugovor na svoju štetu da bi došao u ZVEZDU. To nije uradio ni naš Nine (kapa dole za sve što je uradio) , a o Lukoviću da ne pričam. Dečko je imao neki ugovor i neke pare koje su mu garantovane , a on dolazi u ovom trenutku u ZVEZDU , koja se svakog dana suočava sa nekim novim problemima i mukama. Bravo za Bosančića i VELIKA PODRŠKA !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajde ne lupajte. Nemate šta da pišete pa pišete gluposti. On je veliki Zvezdaš. Mnogo klinaca navijaju za Zvezdu, a igraju u partizanu.

    0
    0
    Odgovori
    • Gorane, potpuno si u pravu. Koliko me sećanje služi i Milan ČIČA Gurović je igrao u partizanu pa je postao ZVEZDIN ČETNIK, da ne pominjem razne krnete. jokiće, miloševiće, kovače, bakiće, lešiće i slične … potpuna podrška Bosančiću u Zvezdinom dresu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter