21
Fudbal

„Delije“ sprečavaju dolazak Bosančića?

Objavljeno: 18.07.14 u 10:20

Vezni fudbaler Miloš Bosančić je stigao u Beograd, ali još nije potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, jer se uprava kluba još nije dogovorila sa „delijama“ o dolasku bivšeg fudbalera Partizana na Marakanu.

Bosancic
Navijači Crvene zvezde ne žele Bosančića u klubu. Bar za sada. Iako se zna da je fudbaler, koji je ponikao u Partizanu, veliki Zvezdaš, i pitanje je da li će moći da ostvari dečački san i obuče crveno-beli dres. Čvor bi mogao da bude odrešen tek početkom sledeće nedelje kada se srpski šampion bude vratio sa turneje u Belgiji.

Podsetimo ovakva situacija se dogodila i prošlog leta, kada su navijači Crvene zvezde sprečili upravu kluba da dovede Stefana Babovića. Bosančić je pre samo nekoliko dana raskinuo ugovor sa Gjongnamom kako bi došao na Marakanu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
21 Komentara
  1. e pa dragi ljubitelji fudbala,ipak ce se ovaj put pitati Tribina..a vama ako je do Zvezdasa u glodarskom dresu prosetajte na jug pa ih gledajte..

    0
    0
    Odgovori
  2. A kako su glodari primili Mustafu ?
    Sve se plasim da su morali da se dogovaraju sa upravom. Ako je decko dobar zasto da ne igra.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dok takozvani „navijaci“ budu krojili tim mi mozemo samo srpsku ligu da igramo! Niko od njih nije ni N od navijaca, to su sve dileri droge koji gledaju svoju korist i zamolio bih da njih ne nazivate navijacima i Delijama!!!!!! VELIKA PODRSKA MILOSU!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Najbolje da od ovog ljeta sva potencijalna pojačanja prvo obave razgovor o svim moralnim vrijednostima, principima i famoznom zvezdaštvu sa SILNIH 100 Delija koje misle da uvijek mogu u ime cijele višemilijonske armije navijača Crvene zvezde da odlučuju… nabjeđeni KLOŠARI, vadite nos gdje mu nije mjesto, dečko je VEĆI Delija od pola vas!

    0
    0
    Odgovori
  5. SVAKA NJEMU ČAST,DAO OTKAZ U KOREJU ,PA DOŠAO NA ZATVORENA VRATA U ZVEZDI,DAJ LJUDI STAVITE PRST NA ČELO ,KOJI SMO MI LJUDI,ŠTA RADIMO .AKO JE TAKO KAKO PIŠE ŠTAMPA ,TO JE VELIKA SRAMOTA ZA ZVEZDU I NJENE NAZOVIMO NAVIJAČE .MILOŠE MI ISKRENI ZVEZDAŠI ŽELIMO TI DOBRODOŠLICU .DELIJA .

    0
    0
    Odgovori
  6. A Gurović ČIČA Milan – ZVEZDIN ČETNIK , on je od pionira bio u Zvezdi ili je ipak igrao prvo u partizanu , da ne pominjem: krnetu, jokića, kovača (bio i kapiten Zvezde), bakića, pa onog debila strahinju miloševića … !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter