0
Evropske lige

Vilšer kao pušten s lanca: pije, puši i ljubi – muškarce (FOTO)

Objavljeno: 15.07.14 u 11:13

Mlada zvezda Arsenala, Džek Vilšer, na terenu u svom klubu je pravi gospodar s loptom i zbog toga je ljubimac svih onih navijača kojima su „tobdžije“ blizu srca.

vilser-srednjak

Međutim, van terena ovaj perspektivni igrač peva jednu sasvim drugu pesmu. „Numeru“ koja nema mnogo veze sa sportom.

Nakon fijaska Engleske na Svetskom prvenstvu u Brazilu, ovaj mladi igrač viđen je na jednoj žurci u „Gradu svetlosti“, u prestonici Savezne države Nevada, Las Vegasu.

A u gradu kocke i bludi, u kojem je dozvoljeno „instant venčanje na 24 sata“, ovaj momak aspolutno se odao zavodljivim čarima poroka.

Naime, prema rečima očevidaca, Džek Vilšer uhvaćen je „corpus delicti“ (latinski izraz za „uhvaćen na delu“, prim.prev) u žestokoj akciji.

Momak se nije zadovoljio sa cigaretom u uglu usana pošteno pijan, već je odlučio da, u bestreznom stanju, „smuva“ muškarca sa kojim se javno ljubio…

Da ironija bude veća – pomenutom partiju prisustvovao je i njegov saigrač iz nacionalnog dersa, Džo Hart, koji se ponašao na jedan sasvim drugačiji način.

Za Vilšera – štreberski…

 

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter