2
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Uspeli smo da pobedimo sami sebe (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.14 u 23:51

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je ekstremno razočaran nakon što crveno-beli ni posle trinaest godina nisu uspeli da se domognu šampionskog pehara u Srbiji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Partizana nastavili su svoj istorijski niz pobedivši Zvezdu i u četvrtom meču finalne serije KLS rezultatom 95:87.

„Crno-beli su imali prednost domaćeg parketa pred start i svi smo bili toga svesni. Počeli smo odlično, ali je druga utakmica bila jako loša. Sve to je negativno uticalo na nas. I one nemile scene iz prvog meča, ali i ovo sada“, kazao je Radonjić posle susreta.

Crveno-beli su uspeli da izbore produžetak, ali su pre toga uspeli da prokockaju prednost od sedam poena u poslednjoj deonici. Svestan toga je Dejan Radonjić koga je to posebno razočaralo:

„Bili smo u situaciji da kontrolišemo susret, diktirali smo tempo i držali smo sve u svojim rukama. Ipak, uspeli smo da pobedimo sami sebe. Dokazali smo da smo dobro radili čitave sezone. Niko nije očekivao da će se ovako završiti i da će nas poslednja dva minuta i naše greške skupo koštati“, naglasio je Radonjić.


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
2 Komentara
  1. Radonjiću dokle ćeš biti pička? Dokle nećeš smeti da ispljuješ tzv sudije jer se po ko zna koji put dešava isto? Titula im je opet poklonjena…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter