0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radenović: Ne osećam ni trunku sreće, ovako više ne može

Objavljeno: 15.06.14 u 12:07

Krilni centar Crvene zvezde Telekom Ivan Radenović priznao je da se oseća prizna i da ni najmanje nije srećan zbog pobede nad Partizanom posle onakvog scenarija u Pioniru.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Prišao sam da ih razdvojim, na snimku se vidi da nikoga nisam udario… Ovo ovako nema smisla više da se igra, imam utisak da je prvenstvo u potpunosti degradirano. Ni na kraj pameti mi nije bilo da ću ovo doživeti kada sam odlučio da se vratim u Srbiju… Osećam se prazno, nema apsolutno ni trunke sreće zbog ove pobede. Ovako nema smisla da se igra. Ni na kraj pameti mi nije bilo da je ovako neđto moguće da se desi. Osećam se prazno i ne osećam ni trunku sreće zbog ove pobede“, rekao je Radenović, prenosi Sport.

U finišu utakmice na terenu su bila osmorica košarkaša, tri na strani Partizana i pet na strani Zvezde, a Čarls Dženkins je ovaj incident nazvao ‘najluđom situacijom u životu’.

“Gledao sam klipove sa finala Kupa prošle godine, rekli su mi šta može da se dogodi… Ne znam kako je ovde, ali kada vas izbace u NBA ligi onda vam to dobro naplate. Posle kazni po džepu ne pomišljate da udarite protivnika. Nikada nisam video da igrači nekog tima onako izlaze sa terena, kao što su uradili igrači Partizana“, istakao je Dženkins.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter