0
Košarka

FOTO: KKCZ

Radonjić: Pod ogromnim pritiskom ulazimo u derbi (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.14 u 14:14

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić ne krije je da njegov tim u derbi protiv Partizana ulazi pod velikim pritiskom posle dva vezana poraza. 

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Crveno-beli u derbi ulaze posle dva uzastopna poraza od Mega Vizure i Radničkog što svakako otežava posao timu Dejana Radonjića.

Meč protiv Partizana donosi posebnu težinu, prethodne dve utakmice nismo odigrali kako je bilo potrebno, posebno u defanzivi. Neće biti lako, moramo da budemo kvalitetniji, ukoliko mislimo da pobedimo. Derbi uvek nosi veliku borbu, a ulog je i prvo mesto uoči plej-ofa, iako prednost domaćeg terena ne znači toliko mnogo, bar tako je bilo do sada, a verujem da će ostati i do kraja sezone“, rekao je Radonjić. 

Prema njegovim rečima Ivan Radenović će biti spreman za duel sa “crno-belima“, iako se povredio protiv Kragujevčana. 

Svi ostali su spremni i zdravi, nadam se da će biti na potrebno nivou, kako bismo savladali Partizan. Pauza nam nije prijala jer je bila dugačka, pogotovo jer od početka sezone igramo na tri dana„, zaključio je Radonjić.

Duel 12. kola Superlige između Crvene zvezde Telekom i Partizana igra se u subotu u Železniku od 20.15.


hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter