0
ATP

FOTO: STARSPORT

Lajović: Rezultat karijere, ali već razmišljam o narednom meču

Objavljeno: 29.05.14 u 23:56

Srpski teniser Dušan Lajović ocenio je danas da je plasmanom u treće kolo Rolan Garosa postigao rezultat karijere i dodao da mu rezultati na Gren slemovima mnogo znače za samopouzdanje. 

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT


„Ovo je bez sumnje rezultat kaijere, ali se sada koncentrišem na sledeće kolo. Znači mi mnogo što sam u trećem kolu, kako za igru tako i za samopouzdanje. Na Gren slemovima, kao što sam već rekao, rezultat je najbolje što može da se desi. Igram drugi Gren slem u sezoni jako dobro i to je najbitnije“, kazao je Lajović i dodao:

“Bilo je dosta teško, on igra promenljivo, pošto može da veže par dobrih gemova, da pogađa par nemogućih udarca, a onda posle toga počne da greši. Održao sam dosta dobar ritam i uspeo sam da ga pomeram. Najslabiji je bio kada je morao da trči i zato nije bio u mogućnosti da preuzme inicijativu, jer sam mu dosta slao lopte u bekhend“, dodao je on.

Lajović će se u trećem kolu sastati sa boljim iz duela Amerikanaca Džeka Soka i Stiva Džonsona.

„Ne znam skoro ništa o njima. Mislim da imaju sličnu igru na prvi servis i forhend, to sam uspeo da zapazim sa prethodnih turnira. U svakom slučaju trener će da pogleda snimke, pa ćemo da spremimo taktiku“, rekao je Lajović.

hotsport.rs/beta

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter