0
ATP

Rolan Garos: Đoković počistio Sousa

Objavljeno: 26.05.14 u 17:27

Drugi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je pobedio 44. tenisera sveta Žoaa Sousu sa 6:1, 6:2, 6:4. Za plasman u treću rundu Novak će igrati sa Žeremijem Šardijem, od kojeg u osam mečeva nije izgubio ni set.

Novak Đoković

Jedino što je moglo da omete Đokovića u meču sa Sousom jeste kiša. Novak je pauzu iskoristio da se zabavi i porazgovara s momkom koji mu je doneo kišobran.

“Probao sam na najbolji način da iskoristim pauzu i da uradim nešto zabavno. Lepo smo porazgovarali, i on igra tenis, bilo je lepo“, kazao je Novak u intervjuu posle meča.

Novak je na terenu bio razigran, a pri tom nije potrošio mnogo energije, što i jeste najvažnije u ovoj fazi turnira.

„Uslovi nisu bili tako dobri, bilo je teško i vlažno, ali najvažnije je da sam prošao dalje u tri seta. Imao sam male padove u igri, bez razloga sam izgubio neke gemova na svoj servis, ali pobeda je najbitnija. Bio sam agresivan, on je veliki borac, nije bio neki kvalitet meča, mnogo smo grešili jer su uslovi bili teški“, rekao je Đoković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter