0
ATP

Đoković: Teški uslovi za igru, lepo je proćaskati sa skupljačem lopti

Objavljeno: 26.05.14 u 19:58

Novak Đoković pobedio je Žoaa Sousu u prvom kolu Rolan Garosa sa 6:1, 6:2, 6:4 posle prekida zbog kiše, a nakon susreta istakao je da su uslovi za igru bili izuzetno teški. 

Novak-Djokovic-11

“Loptice postaju veće i teže. Šljaka je specifična podloga, što je više kiše, to su uslovi komplikovaniji. Otežano je kretanje, sve postaje sporije i za svaki udarac mora da se uloži više napora nego uobičajeno. Uslovi su bili teški, a i teren trenutno nije u dobrom stanju, što je i razumljivo kada se uzme u obzir količina kiše u prethodnih nekoliko dana, znam da ljudi koji to rade daju sve od sebe i da im nije lako. Možda je neki put trebalo pokriti teren ranije kako bi situacija s terenom bila bolja“, rekao je Đoković.

Pored dešavanja na terenu, sa ovog susreta zanimljivo je bilo i Novakovo druženje sa skupljačem lopti tokom pauze zbog kiše.

“Lepo smo proćaskali. Momak je teniser, pitao sam ga koliko dugo trenira i zašto mu se sviđa da bude skupljač loptica. Bilo je zabavno, neuobičajeno za grend slem turnire“, rekao je Đoković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter