0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘Orlovi’ odleteli, na aerodromu naleteli na Mihajlovića (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.14 u 17:48

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je na američku turneju gde će odigrati prijateljske utakmice protiv reprezentacija Jamajke, Paname i Brazila. Zanimljivo, na beogradskom aerodromu neposredno pred njihov dolazak našao se i bivši selektor Siniša Mihajlović. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Orlovi“ će odigrati mečeve sa Jamajkom 26. maja, Panamom 31. maja, i na kraju će gostovati Brazilu u Sao Paulu 6. juna.

Vezistu naše selekcije Zorana Tošića posebno raduje utakmica sa Brazilom.

Iza nas su teške sezone, ali svi volimo da se okupimo, igramo za nacionalni tim. Iako je kraj sezone, naći ćemo motivacije da izguramo i ovu turneju. Čekaju nas ozbiljne ekipe, imao susret sa Panamom koja je na rang listi odmah iza nas. Sigurno je da hoće u najboljem svetlu da se pokažu, igrači nisu previše poznati, ali čine jak tim, sigurno će maksimalno igrati protiv nas. Isti slučaj je i sa drugom utakmicom, a šlag na torti je meč sa Brazilom. To će biti takmičarski meč za njim, generalna proba i moraće da vide gde su, sigurno je da nas čeka spektakl. Radujemo se i željno iščekujemo meč“, rekao je Tošić. 

Stefan Mitrović želi da opravda poziv selektora Ljubinka Drulovića.

Ovaj poziv je nagrada za sjajnih šest meseci u klubu, došao sam da se predstavim u najboljem svetlu, a pogotovo ja imam zadatak da opravdam poziv i poverenje, potvrdim da zaslužujem poziv. Za mene su dve duge godine, išao sam strpljivo korak po korak, isplatilo se. Ovo je samo motiv da nastavim jače i zaista ću dati sve od sebe da ostanem u timu i nakon turneje. Čekaju nas tri takmičarske utakmice, neće faliti motiva. Glavni cilj je da dobro uđemo u pripreme za Evropsko prvenstvo, a bolj ispit ne postoji od Brazila“, rekao je Mitrović. 

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter