0
Fudbal

Novi rat Barse i Murinja?!

Objavljeno: 22.05.14 u 14:33

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo sa oduševljenjem je prihvatio vest da Jaja Ture želi da napusti Mančester siti zbog nedovoljno poštovanja u klubu.  

jaja-ture-kzs

Glavna vest ovih dana na tržištu u Premijer ligi jeste da je Jaja Ture javno priznao da će razmisliti da li će ostati na Itihadu, a mediji uveliko spekulišu o mogućem povratku u Barsu, ali i o potencijalnom prelasku na Stamford Bridž.

Murinjo je Turea želeo još dok je bio na klupi Real Madrida, ali ga je tada bilo nemoguće dovesti kao velikog zaljubljenika u njegov bivši klub Barselonu.

Kako prenosi Mundo deportivo, Barsa definitivno novačno neće moći da parira ‘plavcima’, ali istovremeno podseća na reči Tureovog agenta da je novac najmanje bitan, već da se Jaja samo želi da bude poštovan i srećan, a na Kamp Nou je to definitivno bio.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter