0
Fudbal

Pape Sušić: Hvala Novaku u ime cele BiH

Objavljeno: 21.05.14 u 11:21

Katastrofalne poplave koje su zadesile Balkan, odnosno Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku izazvale su lavinu solidarnosti građana biše Jugoslavije. Pomoć stiže i upućuje se sa svih strana, a jedan od najvećih predvodnika je Novak Đoković.

safet_susic_reuters_main

Zbog toga srpskom teniseru poruke zahvalnosti upućuju iz svih ugroženih područja, a njima se pridružio i nekadašnji sjajni fudbaler i reprezentativac SFRJ, Safet Sušić koji sada obavlja funkciju selektora BiH.

„Novak Đoković oduševio je sve u svetu. Kao selektor mu se zahvaljujem u ime svih igrača, ali i građana BiH, ako imam pravo na to. Novaka sam i ranije cenio, a ovim gestom je potvrdio kakav je čovek i sportista“ izjavio je Sušić.

Legendarni Pape je zatim dodao da veoma ceni Novaka, kao i da bi voleo da ga upozna, te da mu se lično zahvali na svemu što je uradio za ljude u Bosni.

„I ranije me je oduševljavao svojim gospodskim, džentlmenskim manirima. I kada bi izgubio, a to se jako retko dešavalo, ponašao se dostojanstveno prema suparniku, publici, javnosti. Zato ga i vole u celom svetu. Voleo bih da ga upoznam i da mu se lično zahvalim na ovome što je uradio za ljude u Bosni i Hercegovini“ kazao je Sušić za Alo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter