0
Tenis

Rim: Sjajna Ana posle velike borbe u polufinalu

Objavljeno: 16.05.14 u 17:23

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale VTA turnira u Rimu pošto je savladala Karlu Suares Navaro sa 6:4, 3:6, 6:4. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ovo je bila druga pobeda Ivanovićeve u karijeri protiv Navaro u isto toliko mečeva sa njom.

Srpska teniserka je posle velikih oscilacija u igri i nekoliko preokreta uspela da slomi otpor španske teniserke i plasira se među četiri najbolje teniserke na turniru.

Ivanović će se za mesto u finalu boriti protiv bolje iz duela u kojem se kasnije sastaju Amerikanka Serena Vilijams i Kineskinja Šuaj Ženg.

Ivanović i Suarez su od starta duela igrale „klackalicu“, tako što je prvo srpska teniserka u startnom setu povela sa 2:0, da bi Navaro vezala četiri gema (4:2), a onda Srpkinja bila dominantna u naredna četiri.

Drugi set je prošao u znaku Navaro, da bi Ivanović u odlučujućem trećem delu igre u devetom gemu napravila brejk i potom svojim servisom stavila tačku na duel, iskoristivsi prvu meč loptu.

hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter