0
Košarka

Zvezda uz narod: Crveno – beli sakupljaju pomoć za najugroženije

Objavljeno: 15.05.14 u 20:43

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom doneo je odluku o pružanju pomoći najugroženijima u katastrofalnim poplavama koje su u poslednjih dva dana zahvatile Srbiju.

34308-kk-crvena-zvezda

„Nezapamćene poplave koje su pogodile Srbiju odnele su ljudske živote i nanele ogromnu materijalnu štetu velikom broju građana naše zemlje. S obzirom na izuzetno tešku situaciju, zbog koje je i uvedeno vanredno stanje na teritoriji cele Srbije, mobilisali su se uprava, igrači i stručni štab KK Crvena zvezda Telekom sa ciljem da se pomogne najugorženijima. Crvena zvezda je brojnim uspesima kroz istoriju donosila mnogo radosti, ali je i u teškim trenucima uvek bila uz svoj narod. Tako će biti sada, ali i u budućnosti.

Shodno tome KK Crvena zvezda Telekom će i u ovoj veoma teškoj situaciji pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. U skladu sa svojim mogućnostima KK Crvena zvezda Telekom će uplatiti novčana sredstva na namenski račun i na taj način pomoći ugrožene građane.“ stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici HotSport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter