0
Evropske lige

Zbog čega je Eto nazvao Murinja budalom?!

Objavljeno: 15.05.14 u 16:35

Napadač Čelsija i kamerunske reprezentacije Samjuel Eto u intervjuu za africanfootball.com nazvao je Žozea Murinja budalom zbog ranijih izjava o njegovoj starosti.  

Eto

Murinjo nije planirao da ostane snimljen kada je na jednom skupu u Švajcarskoj u februaru prokomentarisao da niko ne može da tvrdi da Eto ima 33 godine s obzirom da dolazi iz Afrike. Kamerunac mu očigledno nije oprostio.

“Danas imam 33 godine i to se neće promeniti zbog toga što me je jedna budala nazvala starcem. Verovatno ste primetili da čak i kao ovakav čiča igram bolje od mnogih mladića. Mnogi veruju da ću se povući i otići u Ameriku ili Srednji istok, ali ja sam ponovo doživeo radost igranja u Ligi šampiona i nastaviću da igram u tom takmičenju. Gde? To neću da vam kažem. Fizički i psihički sam spreman da igram još dugi niz godina, pa zašto ne bih igrao na Mundijalu sa 37 godina. Mnogi su igrali i sa 42, tako da je ispred mene možda još dva Svetska prvenstva“, izjavio je Eto.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter