14
Domaći fudbal

Ergić: Zvezda je šampion u krađi, tu titulu deli sa Partizanom

Objavljeno: 15.05.14 u 14:18

Ono o čemu se u Srbiji glasno ćuti hrabrosti je imao da izrekne nekadašnji reprezentativac naše zemlje Ivan Ergić koji je na svom Fejsbuk profilu kazao šta tačno misli o srpskom klupskom fudbalu.

ergic-fejsbuk

Prenosimo vam Ivanove reči, a vi sami ocenite da li je Ergić u pravu:

„Zvezda šampion! U veličini duga, u krađi, proneveri, nepotizmu, u broju kriminalaca koji su prošli kroz klub, po njenim „legendama“ koje su je odlično vodile, po broju huligana, broju tzv navijača koji šamaraju igrače po svlačionicama, broju korumpiranih i kriminogenih političara i funkcionera u njenim forumima i telima, po milionima evra javnih firmi i poreskih obveznika koje su završile u džepovima prekaljenih „fudbalskih radnika“ i onih koji „vole klub“. Imajući sve to u vidu, ono što navijači ne znaju je da Zvezda i ove godine, kao i sve prethodne, deli šampionsku titulu sa Partizanom. Svi na slavlje!“

Podsećamo da je nekadašnji fudbaler Bazela svojevremeno napustio redove naše fudbalske selekcije razočaran odnosnom drugih igrača prema dresu sa državnim grbom i samom atmosferom u ekipi, a vrlo brzo nakon toga je potpuno napustio fudbal za koji smatra da više nema nikakve veze sa sportom već da je postao isključivo stvar biznisa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0
14 Komentara
  1. Najzalosnije je u svemu je to, sto jedan ovakav nebitan lik rekao vecinu onoga kako jeste! I to je bolna cinjenica….Zvezda je svedena na najnize grane bas zbog navedenog od strane jeb**og Ergica! :/

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma priča gluposti alo bre ! intelektualci šta bre kupili 5 titule nego vam je krivo zato što nikad nećete da stignete dotle,i ako su kupili to se nije širilo po internetu i u medijima za vas i medvedi u pećini znaju da ste kupili titulu.! Videćemo sledeće sezone pola igrača vam je već otišlo para nemate.,,Danas kule i gradovi,sutra nule i padovi“ normalno je da se dominacija može zaustaviti svaka čast,ajde da se ne zna da ste kupili titulu pa i da vama čovek veruje i čestita.Nego kao ma da 15 pobeda u nizu kakvi ste miševi pričate kako su sve regularne sinovi pa to ne može čak ni Mančester Siti,kao vi ste nešto,a marakan vam je pod hipotekom,da ste tako dobri i u evropi poklonio bi se.Još i uvažavate džaju,a ne znate da ste zbog njega ostali bušan k**** od kluba.!

    0
    0
    Odgovori
    • Partizan je tih 6 godina bio kvalitetniji od Zvezde,zato je i osvojio te titule.Odnos u derbijima je na strani Partizana,Partizan je igrao Evropu(jednom i LŠ),Zvezda nije.Partizan je stvarao mlade igrače i prodavao ih u najjače klubove u Evropi,Zvezda nije.I sad mi ti objasni,kako ste vi to bili bolji o kako smo mi to kupili te titule.Ovog proleća i slep vidi šta se sudilo za Zvezdu,a šta protiv Partizana!

      0
      0
      Odgovori
    • Da li znaš o čemu su pričali: 1. Lotar Mateus, 2. golman Asprogenis, 3. Brana Ilić, 4. Boban Dmitrović, 5. Poledica i još tamo po neki???

      0
      0
      Odgovori
  3. Partizan od 6 titula, 5 kupi odnosno ukrade i to nije problem. Sad jednom Zvezda „ukrade“ i ajmoooooo odma medijski skandal i problemi. O čemu pričamo ljudi, pa nameštaju se sve važnije utakmice još od ’92.. Ovo je Balkan ne Premiership. Kad se klubovi privatizuju, e onda ćemo da gledamo koliko tolko pošten fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovakvim majmunima treba lupati samare gdje god da ih sretnes… Kompleksasi koji u karijeri nista znacajno nisu uradili pa moraju da obezvrjede i tudje uspjehe…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter