0
Tenis

Bojana dobro startovala u Portugaliji

Objavljeno: 28.04.14 u 14:50

Srpska teniserka Bojana Jovanovski zabeležila je pobedu u 1. kolu WTA turnira u portugalskom gradu Oirešu (250.000$) pošto je savladala Portorikanku Moniku Puig sa 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 6:4, posle dva sata i 18 minuta igre.

Bojana+Jovanovski

Nakon što je u prvom setu iskoristila jednu od tri brejk prilike što joj je bilo dovoljno da osvoji taj deo igre Jovanovski u drugom nije imala nijedu šansu da ugrozi servis protivnice koja je uzvratila istom merom pa je morao da se igra odlučujući set. A u njemu je prštalo na sve strane o čemu svedoči podatak da je u čak pet od 10 odigranih gemova viđen brejk, na sreću Bojana ih je imala više – tri.

Jovanovski će u narednom kolu igrati protiv bolje iz duela Ruskinje Jelene Vesnine, osmog nosioca, i jedne od kvalifikantkinja.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter