0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Ulazimo u borbu za titulu do poslednjeg kola; Kojić: Za Zeku u 90. (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.14 u 21:15

Pobeda u derbiju nad Crvenom zvezdom od 2:1 ostavila je Partizan u trci za titulu. To je nakon utakmice potvrdio i trener crno-belih Marko Nikolić .

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

“Čestitam Zvezdi na dobroj utakmici. Mislim da smo mogli ranije da rešimo utakmicu imali smo nekoliko šansi. Pao nam je malo kvalitet u drugom poluvremenu imali smo tri prinudne izmene, pogubili smo konce igre. Veoma sam zadovoljan i čestitam igračima i sada ulazimo u borbu do poslednjeg kola za titulu“, rekao je Nikolić.

Strelac pobedonosnog gola Nemanja Kojić, koji je ušao u drugom poluvremenu, izjavio je da se pre meča čuo sa Milošem Jojićem, koji mu je savetovao da ne čeka 90. minut kako bi postigao gol.

Super se osećam. Pre derbija sam se čuo sa Zekom Jojićem i on mi je rekao ’Brate, ajde samo jako, kao ja, samo nemoj da čekaš 90.’ Ja mu se ovom prilikom izvinjavam što smo sačekali 90. minut, ali mislim da smo ga ovom pobedom obradovali“,  rekao je Kojić.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter