0
Evropske lige

Mesi oživeo nadu u titulu (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.14 u 23:06

Fudbaleri Barselone savladali su večeras u 34. kolu Primere na “Nou Kampu“ ekipu Atletika iz Bilbaa sa 2:1.

Mesi i Pedro

Prvih 45 minuta ovog susreta su doneli vrlo otvorenu igru sa obe strane. Gosti iz Bilbaa su prvu zapretili i to u devetom minutu. Aduric se našao u sjajnoj prilici, ali je golman Barselone Pinto odličnom reakcijom spasao svoj gol.

Zatim je Barsa u nekoliko navrata pretila. Ipak, Iraizoz je branio šuteve Pedra i Mesija, dok je udarac Adrijana zaustavljen na putu prema mreži. Uzvratio je u 31. minuti Aric Aduric. Fantastično je pokušao makazicama, ali se spektakularnom golu isprečila stativa, Pinto je bio kao u bioskopu. U nastavku akcije Susaeta je pokušao, ali je Barsin golman odlično odbranio.

Aleksis i Pedro su imali šuteve do kraja prvog poluvremena, ali je Iraizoz ove pokušaje bez problema branio, te se na odmor otišlo bez golova.

Nakon pet minuta igre u nastavku “Nou Kamp“ je zanemeo. Fantastični Aric Adurc je pogodio mrežu Barselone za prednost gostiju iz Baskije od 1:0.

Pedro i Mesi su potom imali odlične prilike, ali nisu imali koncentracije u završnici. Ipak, u 72. minutu domaća ekipa je stigla do izjednačenja. Mrežu Iraizoza je pogodio Pedro nakon odlične akcije Alveša i Aleksisa za 1:1.

Samo tri minuta kasnije Barsa stiže do preokreta. Lionel Mesi je pogodio iz slobodnog udarca za prednost Katalonaca od 2:1. Do kraja se rezultat nije menjao, ostalo je 2:1 za Barcelonu, koja je tako ponovo četiri boda iza madridskog Atletika i dva boda ispred Reala iako ima utakmicu više.

34. kolo Primere:

petak:
Ateltiko Madrid – Elče 2:0

subota:
Osasuna – Valensija 1:1
Levante – Hetafe 0:0
Real Sosijedad – Espanjol 2:1

nedelja:
Almerija – Selta 2:4
Rajo Valjekano – Real Betis 3:1
Barselona – Atletik Bilbao 2:1
Sevilja – Granada 4:0

ponedeljak:
22.00 Malaga – Viljareal

odloženo:
Real Valjadolid – Real Madrid

Primera ab 34

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter