0
Evropske lige

Ture ipak nije ozbiljnije povređen

Objavljeno: 15.04.14 u 15:27

Prema prvim procenama najbolji igrač Mančester Sitija Jaja Ture je zbog povrede mišića koju je zaradio na utakmici protiv Liverpula trebalo je da odsustvuje sa terena do kraja sezone, međutim najnovije vesti koje stižu iz kluba su nešto povoljnije za navijače „građana“.

jaja-ture-povreda

Na zvaničnom sajtu Mančester Sitija saopšteno je da će reprezentativac Obale Slonovače pauzirati dve nedelje što znači da će preskočiti duele sa Sanderlendom i Vest Bromvičem na domaćem i Kristal Palasom na gostujućem terenu, ali bi trebalo da bude spreman za poslednja tri meča protiv Evertona, Aston Vile i Vest Hema.

Mančester Siti je trenutno na trećem mestu Premijer lige sa sedam bodova manje od vodećeg Liverpula, ali i dve utakmice manje, odnosno ima pet poena deficita u odnosu na drugoplasirani Čelsi.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter