0
Košarka

Stivensonov tripl-dabl jači od Durentovih 38 poena (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.14 u 23:39

Košarkaši Indijana Pejsersa savladali su Oklahomu sa 102:97 u sjajnoj i veoma zanimljivoj NBA utakmici.

Kevin Durent

Ovom pobedom Indijana je ostala u igri za prvo mesto na Istoku, a najveća konkurencija im je Majami predvođen Leronom Džejmsom.

Oklahomi nije večeras pomogao ni izuzetno raspoloženi Kevin Durent, koji je ubacio 28 poena (13/27 iz igre). Rasel Vestbruk je ubacio 21 poen, a dvocifreni su bili još Kiron Batler sa 13 i Serž Ibaka sa 11.

Kod Pejsersa je nekoliko igrača bilo veoma zapaženo. Dejvid Vest je imao učinak od 21 poen i šest skokova, Pol Džordž je ubacio 20 uz 12 skokova, Si Džej Votson takođe je imao 20 poena, a najbolji je bio Lens Stivenson sa tripl-dabl učinkom od 17 poena, 11 asistencija i 10 skokova.

Ključne trojke u finišu za produžetke promašili su Vestbruk i Durent kod gostiju, koji će igrati još sa Nju Orleansom i Detroitom. Indianu očekuje meč protiv Orlanda.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter