0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić u tunelu nakon meča vređao Bogdanovića?

Objavljeno: 07.04.14 u 10:45

U zvaničnom izveštaju nakon utakmice Partizan – Vojvodina koja je završena rezultatom 1:1 i nakon koje se diglo dosta prašine oko jedanaesterca koji je arbitar dosudio za goste na samom kraju utakmice, sudija Darko Bogdanović je između ostalog napisao i da ga je šef stručnog štaba crno – belih Marko Nikolić vređao u tunelu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako piše dnevni list Sport, pored obrazloženja o isključenjima Bojana Nastića i Branislava Trajkovića, Bogdanović do detalja navodi rečenice koje mu je uputio trener Partizana.

U istom izveštaju nije pomenuta rasprava na terenu kada je Bogdanović krenuo da isključi Sašu Ilića zbog prigovora, a tada ga je od nasrtaja besnih igrača spasio upravo Marko Nikolić.

Kompletan izveštaj sudije Bogdanovića već se nalazi u Fudbalskom savezu Srbije, a prema neimenovanim očevicima pun je pravopisnih grešaka.
Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter