0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Ne interesuje me sudija, ne znam ni zašto sam ga štitio (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.14 u 21:10

Nakon remija protiv Vojvodine od 1:1, trener partizana Marko Nikolić izjavio je da je njegov tim odigrao najslabiji meč ove sezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Ovo je definitivno najslabija utakmica Partizana ove godine. Očigledno da je veliki pritisak počeo da uzima danak. Posle postignutog gola došlo je do neobjašnjive nervoze i na kraju smo primili gol iz penala u nadoknadi vremena“, rekao je Nikolić i naglasio da penala u poslednjim minutima definitivno nije bilo:

“Ne interesuje me taj čovek (sudija Bogdanović), ne znam ni zašto sam ga štitio, ne mogu ni da se bavim takvim osobama. On u stvari nije osoba, on je ispod ljudskog nivoa. Sudija je generalno uneo nervozu u utakmicu, bilo je puno kartona, nije bilo organizacije na terenu. Ako je ovako trebalo da se završi onda neka se završi“, ogorčen je bio mladi strateg crno-belih.

On je dodao i da Partizan još uvek nije odustao od titule.

Trener Vojvodine Branko Babić nije krio zadovoljstvo osvojenim bodom, ali pre svega igrom koju je prikazao njegov tim.

Zadovoljan sam kako smo odigrali, ovi mladi momci bili su potpuno rasterećeni. Žao mi je što Partizan nije pokazao više, ali je očigledno da igraju pod velikom presijom zbog trke za titulom. Mi smo to večeras iskoristili. Ekipa Vojvodine još je u formiranju, radi se o mladim, kvalitetnim i odgovornim igračima, rekao je Babić.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter