0
AdmiralBet ABA Liga

Jadran i u Libanu?

Objavljeno: 05.04.14 u 13:35

Sve je izvesnije da mađarski Solnok od sledeće sezone neće igrati u Jadranskoj ligi, a na njegovo mesto bi mogli da upadnu klubovi iz neke od okolnih zemalja pa čak i Al Rijad iz Libana.

aba-velika

Naime, trener libanskog kluba Slobodan Subotić izneo je svoju ideju upravi koja je navodno već kontaktirala rukovodstvo lige kako bi se raspitalo o uslovima za dobijanje specijalne pozivnice, pišu beogradski mediji.

U slučaju da Al Rijad zaista postane pridruženi član ABA lige nema sumnje da bi pored troškova za dobijanje specijalne pozivnice imao i dodatne rashode odnsono kao i Makabi, kada je učestvovao u ovom takmičenju, morao bi da plati troškove transporta i smeštaja svim gostujućim timovima.

Međutim, gostujući na SOS kanala prethodne večeri predsednik Crvene zvezde Telekom Miloš Ninković najavio je da bi već od sledeće sezone Jadranska liga mogla da broji samo 12 klubova, kako bi se umesto Fajnal-fora na kraju sezone igrao plej-of, pa je pitanje koliko je ideja Libanaca realna.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter