0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Utakmica nam je važna zbog rejtinga

Objavljeno: 03.04.14 u 14:16

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u četvrtak da je predstojeća utakmica Evrolige sa litvanskim Žalgirisom veoma važna za njegov tim iako nema rezultatski značaj jer nijedna ekipa ne može da se plasira u završnicu takmičenja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Mi ćemo igrati kao da utakmica ima kvalifikacioni značaj, tako joj pristupamo… Utakmica ima značaj rejtinga, stalo nam je da učešće u Evroligi završimo na dostojanstven način“ – rekao je Vujošević novinarima u Beogradu, prenosi agencija Beta.

Partizan sutra dočekuje Žalgiris u pretposlednjem kolu Top 16 Evrolige, a to je i poslednja utakmica koju će crno-beli u tom takmičenju odigrati kao domaćini u beogradskoj Areni.

Trener Partizana je rekao da je njegov tim ispunio očekivanja u takmičenju i pokazao da je ravnopravav protivnik svakome.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoslekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter