1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Simonović: Borićemo se do kraja

Objavljeno: 03.04.14 u 14:56

Kakav je to samo meč bio… Za istoriju! Crvena zvezda je u prvom meču polufinala Evrokupa savladala moćni Uniks (63:52) u fenomenalnom ambijentu Kombank Arene, pred skoro 23.000 ljudi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Bila je to izvanredna utakmica. Pobeda svih nas – igrača, stručnog štaba, uprave, navijača…Osećaj je bio fenomenalan. Bio je to veliki dan za Crvenu zvezdu“ – dan posle sjajnog trijumfa priča kapiten Marko Simonović.

Malo je onih koji su očekivali da sa 11 poena razlike, što vam je i kapital za revanš u Rusiji, savladate rivala vrednog 20 miliona evra.

„Izgleda da smo očekivali samo mi sami. Verovali smo da imamo šansu i napravili smo stvarno fenomenalan rezultat. Ponosni smo na ono što smo u sredu uveče uradili u Areni“ – ističe kapiten.

Da li bi plus 11 moglo da se odbrani u Kazanju i da vam otvori vrata velikog finala Evrokupa?

„Borićemo se do kraja, to je sigurno… U današnjoj košarci, ta razlika su maltene dva-tri poseda lopte… Ipak, verujem u ove momke, verujem da možemo da izvučemo povoljan rezultat. Igramo našu igru – jaka odbrana, borba, pa se nadam da će, uz malo sreće, na kraju sve biti dobro po Zvezdu“ – poručuje kapiten Marko Simonović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoslekt kladionica.

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter