0
Košarka

FOTO:STARSPORT

I Čović prihvatio poziv: Samo da taj čovek prestane da priča o Zvezdi!

Objavljeno: 02.04.14 u 16:33

Posle Duška Vujoševića, i predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović prihvatio je poziv televizije B 92 za gostovanje u emisiji Utisak nedelje.

FOTO;STARSPORT
FOTO;STARSPORT

“Prihvatam učešće u emisiji i pored toga što je sve urađeno na neuobičajen način, jer je to bilo nečija želja. Prihvatanjem učešća u emisiji želim da se ova medijska sapunica ili bolje rečeno brlog, koji je napravljen od strane predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Duška Vujoševića, kao i svake godine više ne razvlači u nedogled. Moj jedini uslov, ili bolje rečeno očekivanje je da će to biti poslednji javni, medijski nastup tog čoveka u kome će spominjati KK Crvena zvezda“, rekao je Čović i potom dodao:

„Razlog zašto prihvatam učešće u ovoj emisiji, koju je uzgred budi rečeno Vujošević ugovorio sa voditeljkom Oljom Bećković, je zapravo moj doprinos smirivanju strasti, ali i poklon svim iskrenim navijačima u ovoj zemlji koji više ne žele da slušaju medijske cirkuse i šarade predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Duška Vujoševića“, zaključio je Čović, prenosi B 92.

Emisija će biti održana 6. aprila u 21 čas.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter