0
Evropske lige

Kolarov: Bio sam na pragu odlaska

Objavljeno: 01.04.14 u 16:33

Levi bek Mančester Sitija Aleksandar Kolarov priznao je da je prošlog leta bio blizu odlaska sa Itihada, ali da mu je drago što je ostao i pokazao da zaslužuje mesto u timu.

kolarov-lopta

Kolarov je u ovoj sezoni odigrao 37 utakmica u svim takmičenjima, što je za osam mečeva više nego u celoj prošloj, kada je bio u nemilosti Roberta Manćinija.

“Iskreno, prošle sezone sam razmišljao da napustim klub jer nisam igrao koliko zaslužujem. Imao sam nekoliko ponuda, ali sam na kraju sve odbio i odlučio da ostanem. Ranije nisam imao priliku da pokažem koliko znam, ali ove sezone sam dokazao kako mogu da igram. Ako imam regularnu minutažu, mogu da napredujem. Teško je da odigraš jedan meč, a onda tri pauziraš“, rekao je Kolarov za klupku televiziju.

On je odigrao 129 utakmica i postigao 15 golova u dresu Mančester Sitija od leta 2010. godine. Osvojio je sve domaće trofeje – Premijer ligu, FA kup, Liga kup i Komjuniti šild.

hotsport.rs

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter