0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Drugu godinu zaredom Partizan najgledaniji tim ABA lige

Objavljeno: 01.04.14 u 11:36

KK Partizan NIS je drugu godinu zaredom najgledaniji tim u ABA, prema zvaničnim podacima, kako na domaćem tako i na gostujućem terenu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Crno-beli“ tim je nakon odigranih 26. kola gledalo ukupno 118.475 gladalaca.

U hali Pionir, srpskog šampiona bodrilo je ukupno 69.300 navijača, što je u proseku 5.775 po meču (12 odigranih utakmica), više nego prethodne godine.

Klub iz Humske je najgledaniji tim i na gostovanjima. Utakmice izabranika trenera Vujoševića u regionu je ispratilo 49.175 ljudi.

„Biti najgledaniji tim drugu godinu zaredom je veliki uspeh, ali i potvrda svega onoga što Partizan godinama radi. Mi imamo našu vernu publiku, koja je i ove godine u teškim trenucima za klub stala uz mladi tim i dala mu vetar u leđa kada je to bilo najpotrebnije. Takvo povrenje se gradi godinama, decenijama… Potvrda velikog sportskog brenda našeg kluba dolazi i iz regiona. Činjenica da smo iznova najgledaniji tim na gostovanjima, govori mnogo sama za sebe. Poštuju nas naši sportski rivali i njihovi navijači, što samo pokazuje kako se kvalitetan rad, posvećenost i dobar sportski rezultat cene“, istakao je poslovni direktor Partizana NIS Mlađan Šilobad.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter