0
ATP

Đoković: Prvi put su mi dva igrača na jednom turniru predala meč bez borbe

Objavljeno: 28.03.14 u 23:12

Drugi reket sveta, Novak Đoković, bez borbe se plasirao u finale masters turnira u Majamiju pošto mu je Japanac Kei Nišikori predao susret zbog povrede. Uprkos tome, srpski teniser ističe da mora da se mentalno prilagodi novonastaloj situaciji i pripremi za finale, pošto će imati pauzu do meča za novu titulu.

Novak Đoković

„Nije prvi put da mi se ovakve stvari dešavaju, ali mislim da mi je prvi put da mi dva igrača na jednom turniru predaju meč bez borbe. Ipak, moram da se pomirim sa tim, jer, kako je, tako je, pa i mentalno moram da se pomirim da neću igrati susret. Trenirao sam 30-40 minuta na centralnom terenu nakon što mi je Kei predao, uhvatio dobar ritam i pokuašću da ostanem na pribran i na dobrom putu“, rekao je Đoković, a preneo ‘Blic’.

Podsetimo, pre Nišikorija meč Novaku je predao i Nemac Florijan Majer. Đoković je veliki optimista pred finale i nada se da će nastaviti da unapređuje svoje samopouzdanje koje je stekao osvajanjem titule u Indijan Velsu.

„Trijumfovao sam u Indijan Velsu što mi je dalo mnogo samopouzdanja. Odigrao sam dosta mečeva i nadam se da će se to u narednom periodu isplatiti“, naglasio je Novak.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter