0
Evropske lige

Ager: U dobroj smo poziciji, ali prava iskušenja tek predstoje

Objavljeno: 13.03.14 u 19:59

Defanzivac Liverpula, Danijel Ager, smatra da njegova ekipa ima sve što je potrebno da se izbori sa pritiskom koji sa sobom nosi borba za titulu u Premijer ligi i ističe da prava iskušenja tek predstoje do kraja sezone.

danijel-ager

„Kad igrate za Liverpul pritisak uvek postoji i to se neće promeniti ni do kraja ove sezone. Kad igrate za ovaj klub morate biti u stanju da izdržite pritisak. Mislim da su igrači pokazali ove sezone da su više nego sposobni za to“, rekao je Ager za britanske medije.

Liverpul je trenutno drugoplasirani tim u Premijer ligi sa sedam bodova zaostatka u odnosu na vodeći Čelsi, ali i utakmicu manje.

„U dobroj smo poziciji, ali tek je mart. Dug je put do kraja i mnogo je poena u igri. Još ništa nismo postigli i moramo da nastavimo ovako i u nerednih 10 utakmica. Čekaju nas neke velike utakmice protiv ekipa koje su blizu nas na tabeli. To su utakmice u kojima moramo da pobedimo“, oprezan je Ager.

Liverpul u nedelju gostuje Mančester junajtedu, a do kraja prvenstva očekuju i dueli protiv Mančester sitija, Totenhema i Čelsija.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter