0
AdmiralBet ABA Liga

Igokea ipak nije angažovala Mekgija

Objavljeno: 03.12.13 u 12:40

geri-mekgi

Američki košarkaš Geri Mekgi ipak neće biti novi centar aleksandrovačke Igokee, iako se u ponedeljak pojavila informacija da su dve strane potpisale ugovor, pošto nije zadovoljio kriterijume trenera Milutina Latinčića.

„Doneli smo odluku da ne potpišemo ugovor sa Mekgijem. On je izrazio želju da dođe i trenira sa nama pet dana i pokuša da se nametne, ali on nije taj kvalitet više. On je dobar igrač i dobar momak, sve treninge je radio na visokom nivou, ali nije ona prevaga koja bi nama donela razliku u igračkom kvalitetu. Odlučili smo da ne potpisujemo ugovor s njim“ – rekao je Latinčić za portal Mondo.

S obzirom da Mekgi nije kvalitet za Igokeu, a da je ipak bio na probi samo po sebi se nametnulo pitanje da li klub iz Republike Srpske traga za novim centrom. Latičnić je na ovo pitanje odgovorio negativno rekavši da to nije prioritet i da će novi igrač eventualno biti angažovan ukoliko taj košarkaš bude imao potreban kvalitet, uz to da ne bude previše skup.

hotsport.rs/mondo.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter