0
Fudbal

Mateus ne bi imao ništa protiv da sedne na klupu ‘orlova’

Objavljeno: 21.11.13 u 08:57

mateus

Uprkos tome što su čelnici Fudbalskog saveza Srbije najavili da neće žuriti sa izborom novog selektora, verovatno kako bi uštedeli i određenu sumu novca s obzirom da „orlovi“ do proleća neće igrati ni prijateljske utakmice, ovdašnji mediji uveliko traže naslednika Siniše Mihajlovića.

Tako je nakon Feliksa Magata, kojeg je u selektora „promovisao“ lista Alo u prvi plan izašao još jedan nama dobro poznat nemački stručnjak – Lotar Mateus. Naime, novinar Žurnala je došao do saznanja da se srpski stručnjak Dragoslav Stepanović video sa obojicom spomenutih trenera i prema njegovim rečima Magat nije zainteresovan pošto čeka posao u Rusiji, dok je Mateus uvek raspoložen da se vrati u Srbiju.

Ostaje pitanje da li će novog selektora birati odlazeći predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić (ukoliko uopšte ode po oknčanju jesenjeg dela sezone kao što je najavio) ili će ta dužnost sačekati novo rukovodstvo FSS. Takođe je nejasno da li će prilika biti pružena nekom od stručnjaka koji su radili sa mlađim selekcijama (Drulović, Stanojević), nekom od iskusnih internacionalaca (Jovanović, Stojković, Tumbaković, Okuka) ili će se zaista posegnuti za strancem (Magat, Mateus…).

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter