0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KKCZ

Katić: Ne smemo da potcenimo Solnok

Objavljeno: 27.10.13 u 11:23
FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u ponedeljak od 20 sati i 30 minuta u dvorani Pionir dočekuju mađarski Solnok. Utakmica petog kola ABA lige ima veliki značaj, a crveno-beli odlučni su u nameri da zabeleže još jedan trijumf.

Ulaznice za duel sa Solnokom se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima, a na dan utakmice i na biletarnici Pionira od 15 sati pa sve do početka meča. Karte za tribine koštaju 300, a za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 1000, a za ložu 1.500 dinara.

U dosadašnjem toku regionalnog takmičenja Solnok je zabeležio dve pobede i to na svom terenu, dok je dva puta poražen na gostovanjim i to od Zadra i zagrebačke Cibone. Mađarski tim pretrpeo je minimalne izmene u odnosu na prošlu sezonu, pa upravo na tu činjenicu upozorava centar crveno-belih Raško Katić:

„Prilično ih dobro poznajem i mislim da za nas neće biti nekih tajni. Njihov kvalitet predstavlja činjenica da su veoma uigrani, to je prkatično identičan tim kao i prošle sezone, tako da moramo da budemo maksimalno angažovani“ – počeo je priču Katić i potom dodao:

„Ova utakmica ima veliku važnost za nas. Za nama je duel sa Makabijem u Evroligi i naporan povratak iz Tel Aviva, jer smo putovali celu noć, ali siguran sam da su svi igrači veoma motivisani da pred našom publikom pružimo još jednu dobru partiju i zabeležimo pobedu. Neophodno je da od početka utakmice nametnemo naš ritam, da tokom svih 40 minuta držimo potreban nivo agresivnosti u odbrani i sprovedemo sve one stvari koje uvežabavamo na treningu. Ni po koju cenu ne smemo da potcenimo Solnok. Oni su ekipa koja mnogo bolje igra kod kuće, ali mi ih maksimalno raspektujemo.“

Zbog problema sa povredom zbog koje je propustio duele sa Igokeom i Radničkim, Katić nije u punoj takmičarskoj formi:

„Povreda je na mene ostavila velikog traga. Definitivno još nisam u pravom ritmu. Međutim, treniram jako kao i obično i pokušavam da se kroz dobar trening vratim u optimalnu formu. Nadam se da ću kako vreme bude odmicalo igrati sve bolje i da ću na pravi način pomoći timu da beleži dobre rezultate“ – zaključio je Katić.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter